Dominic Cooper

Dominic Cooper

Doğum Tarihi

2 Haziran 1978

Yaş

43


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.07.2018 805.297 TL 50.181
03.06.2016 7.746.558 TL 599.787
18.03.2016 28.540 TL 1.970
03.10.2014 3.507.434 TL 302.162
14.03.2014 2.741.554 TL 233.147
26.04.2013 269.659 TL 24.866
17.08.2012 2.526.962 TL 245.834
10.02.2012 480.073 TL 38.940
14.10.2011 56.713 TL 5.636
02.09.2011 2.030.716 TL 204.032
19.02.2010 302.056 TL 33.191
31.10.2008 220.288 TL 21.753
18.07.2008 880.030 TL 95.271
25.05.2007 16.138 TL 2.408
22.02.2002 533.461 TL 152.915