Dion Beebe

Dion Beebe

Doğum Yılı

1968

Yaş

53


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
11.10.2019 ₺2.016.616 104.855
28.12.2018 ₺723.330 45.766
17.11.2017 ₺231.666 16.473
20.02.2015 ₺423.087 33.638
06.06.2014 ₺4.921.059 417.164
26.08.2011 ₺816.932 71.544
26.02.2010 ₺666.142 54.854
04.01.2008 ₺329.645 37.626
08.09.2006 ₺1.159.478 142.862
10.02.2006 ₺1.297.960 159.660
15.10.2004 ₺1.720.733 242.950
02.04.2004 ₺137.228 22.399
07.03.2003 ₺1.241.542 207.534
09.06.2000 ₺83.195 41.778