Dion Beebe

Dion Beebe


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
11.10.2019 2.016.616 TL 104.855
28.12.2018 723.330 TL 45.766
17.11.2017 231.666 TL 16.473
20.02.2015 423.087 TL 33.638
06.06.2014 4.921.059 TL 417.164
26.08.2011 816.932 TL 71.544
26.02.2010 666.142 TL 54.854
04.01.2008 329.645 TL 37.626
08.09.2006 1.159.478 TL 142.862
10.02.2006 1.297.960 TL 159.660
15.10.2004 1.720.733 TL 242.950
02.04.2004 137.228 TL 22.399
07.03.2003 1.241.542 TL 207.534
09.06.2000 83.195 TL 41.778