Diane Lane

Diane Lane

Doğum Tarihi

22 Ocak 1965

Yaş

56


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.11.2020 68.552 TL 3.007
25.03.2016 19.433.719 TL 1.462.002
14.06.2013 3.657.857 TL 314.007
11.02.2011 60.408 TL 4.591
17.10.2008 839.271 TL 83.377
20.06.2008 245.453 TL 31.236
07.10.2005 352.743 TL 43.675
27.08.2004 19.092 TL 2.984
06.09.2002 1.559.723 TL 376.634
04.01.2002 - -
15.09.2000 923.397 TL 414.562
22.10.1999 47.398 TL 24.141
02.01.1998 72.811 TL 108.600
17.10.1997 - -
06.12.1996 - -
24.11.1995 - -
21.01.1994 - -
27.11.1992 - -