Diane Lane

Diane Lane

Doğum Tarihi

22 Ocak 1965

Yaş

56


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.11.2020 ₺68.552 3.007
25.03.2016 ₺19.433.719 1.462.002
14.06.2013 ₺3.657.857 314.007
11.02.2011 ₺60.408 4.591
17.10.2008 ₺839.271 83.377
20.06.2008 ₺245.453 31.236
07.10.2005 ₺352.743 43.675
27.08.2004 ₺19.092 2.984
06.09.2002 ₺1.559.723 376.634
04.01.2002 - -
15.09.2000 ₺923.397 414.562
22.10.1999 ₺47.398 24.141
02.01.1998 ₺72.811 108.600
17.10.1997 - -
06.12.1996 - -
24.11.1995 - -
21.01.1994 - -
27.11.1992 - -