Diane Lane

Diane Lane


Gelecek Filmler

Gitmesine İzin Ver Dram, Gerilim, Suç

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

6 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. 1.462.002 19.433.719
Man of Steel 14 Haziran 2013
Warner Bros. 314.007 3.657.857
Şampiyon 11 Şubat 2011
UIP 4.591 60.408
Sevgi Fırtınası 17 Ekim 2008
Warner Bros. 83.377 839.271
Öldür.com 20 Haziran 2008
UIP 31.236 245.453
Aşkla Randevu 7 Ekim 2005
Warner Bros. 43.675 352.743
Bir Film 2.984 19.092
Sadakatsiz 6 Eylül 2002
Özen Film 376.634 1.559.723
Sonuna Kadar 4 Ocak 2002
A&P Filmcilik - -
Kusursuz Fırtına 15 Eylül 2000
Warner Bros. 414.562 923.397
İç Çamaşırı 22 Ekim 1999
UIP 24.141 47.398
Warner Bros. 108.600 72.811
Kuduz Bakışı 17 Ekim 1997
Özen Film - -
Jack 6 Aralık 1996
UIP - -
Yargıç 24 Kasım 1995
Özen Film - -
Chaplin 21 Ocak 1994
Özen Film - -
Yüzyüze 27 Kasım 1992
Standard Film - -
Uçari Gül 13 Mart 1992
Özen Film - -