Diane Kruger

Diane Kruger


Gelecek Filmler

The 355 Aksiyon, Gerilim

Dağıtımcı

Chantier

Vizyon Tarihi

14 Ocak 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.09.2019 159.184 TL 8.142
02.02.2018 577.744 TL 44.994
23.10.2015 217.290 TL 16.084
15.08.2014 34.109 TL 2.831
29.03.2013 583.872 TL 56.100
22.04.2011 1.151.198 TL 109.336
29.10.2010 19.242 TL 1.707
21.08.2009 2.895.934 TL 289.454
05.06.2009 154.851 TL 21.164
04.01.2008 2.789.547 TL 337.251
27.07.2007 91.588 TL 12.177
24.12.2004 2.475.907 TL 353.350
14.05.2004 10.000.954 TL 1.692.458