Diane Kruger

Diane Kruger


Gelecek Filmler

355 Aksiyon, Gerilim

Dağıtımcı

Chantier

Vizyon Tarihi

15 Ocak 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Casus 13 Eylül 2019
CGV Mars D. 8.142 159.184
Paramparça 2 Şubat 2018
Bir Film 44.994 577.744
Babalar ve Kızları 23 Ekim 2015
MC Film 16.084 217.290
Ben, Kendim ve Annem 15 Ağustos 2014
M3 Film 2.831 34.109
The Host 29 Mart 2013
Chantier 56.100 583.872
Kimliksiz 22 Nisan 2011
Warner Bros. 109.336 1.151.198
Nefes Nefese 29 Ekim 2010
Pinema 1.707 19.242
Soysuzlar Çetesi 21 Ağustos 2009
UIP 289.454 2.895.934
Aşk Uğruna (2009) 5 Haziran 2009
Tiglon 21.164 154.851
UIP 337.251 2.789.547
Özgürlüğün Rengi 27 Temmuz 2007
Bir Film 12.177 91.588
Büyük Hazine 24 Aralık 2004
UIP 353.350 2.475.907
Truva 14 Mayıs 2004
Warner Bros. 1.692.458 10.000.954