Dennis Quaid

Dennis Quaid


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
29.11.2019 903.983 TL 44.544
06.11.2015 63.402 TL 3.968
16.08.2013 16.428 TL 1.515
30.04.2010 605.393 TL 67.048
07.08.2009 1.449.217 TL 175.085
20.03.2009 502.163 TL 64.062
25.07.2008 225.513 TL 26.501
04.04.2008 1.332.297 TL 154.458
13.05.2005 221.374 TL 30.734
04.03.2005 97.588 TL 16.384
28.05.2004 3.926.757 TL 657.350
02.01.2004 561.582 TL 88.617
07.03.2003 172.085 TL 33.036
23.03.2001 718.550 TL 260.202
27.10.2000 249.740 TL 100.770
05.05.2000 307.980 TL 138.277
15.10.1999 44.914 TL 29.617
30.10.1998 50.070 TL 39.417
20.12.1996 - -
17.11.1995 - -
23.09.1994 - -
29.04.1994 - -
29.03.1991 - -
15.03.1991 - -