Dennis Quaid

Dennis Quaid


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Midway 29 Kasım 2019
CGV Mars D. 43.705 895.329
Gizli Dosya 6 Kasım 2015
PinemArt 3.968 63.402
Ailem İçin 16 Ağustos 2013
PinemArt 1.515 16.428
Kıyamet Melekleri 30 Nisan 2010
Warner Bros. 67.048 605.393
UIP 175.085 1.449.217
Warner Bros. 64.062 502.163
Aşkın Yaşı Yok 25 Temmuz 2008
UIP 26.501 225.513
Bakış Açısı 4 Nisan 2008
Warner Bros. 154.458 1.332.297
Babamın Kabusu 13 Mayıs 2005
Warner Bros. 30.734 221.374
Özen Film 16.384 97.588
Yarından Sonra 28 Mayıs 2004
Özen Film 657.350 3.926.757
Kabus (2004) 2 Ocak 2004
UIP 88.617 561.582
Özen Film 33.036 172.085
Trafik 23 Mart 2001
Warner Bros. 260.202 718.550
Frekans 27 Ekim 2000
Warner Bros. 100.770 249.740
Kazanma Hırsı 5 Mayıs 2000
Warner Bros. 138.277 307.980
Dönüşüm 15 Ekim 1999
Özen Film 29.617 44.914
Komik Tuzak 30 Ekim 1998
UIP 39.417 50.070
Ejder Yürek 20 Aralık 1996
UIP - -
Aşk ve Yalanlar 17 Kasım 1995
Warner Bros. - -
Wyatt Earrp 23 Eylül 1994
Warner Bros. - -
Casus Ve Çocuk Bezi 29 Nisan 1994
UIP - -
Warner Bros. - -
Gel Cenneti Gör 15 Mart 1991
Özen Film - -