Dennis Hopper

Dennis Hopper


Gelecek Filmler

Apocalypse Now Final Cut Dram, Gizem, Savaş

Dağıtımcı

Başka Sinema

Vizyon Tarihi

4 Eylül 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Palermo'da Yüzleşme 29 Mayıs 2009
Erman Film 2.316 21.178
Aşkın Peşinde 10 Ekim 2008
Pinema 35.350 397.120
Kıyamet (1979) 8 Ağustos 2008
Tiglon 1.969 10.878
Uyurgezer 8 Ağustos 2008
Chantier 5.798 47.790
Ölüler Ülkesi 5 Ağustos 2005
UIP 102.578 679.262
Uzayda Konvoy 11 Eylül 1998
Özen Film 7.250 6.728
Karartma 10 Ekim 1997
Özen Film 32.931 18.025
Basquiat 2 Mayıs 1997
Warner Bros. - -
Chasers 17 Şubat 1995
Warner Bros. - -
Super Mario Bros. 7 Ekim 1994
Warner Bros. - -
Bütün Hayatı Suçtu 18 Şubat 1994
Standard Film - -
Kaçış 7 Haziran 1991
Erler Film - -