Denis O'Hare

Denis O'Hare

Doğum Bilgisi

17 Ocak 1962

Yaş

58


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

-

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Saka Kuşu 27 Eylül 2019
Warner Bros. 7.249 145.787
Gece Kuşu 16 Ağustos 2019
TME Films 6.464 127.659
Piramitin Laneti 10 Nisan 2015
TME Films 70.365 755.072
Yargıç 17 Ekim 2014
Warner Bros. 52.905 729.659
Medyavizyon 27.721 394.536
J. Edgar 2 Mart 2012
Warner Bros. 28.160 348.649
Kartal 24 Haziran 2011
Tiglon 26.224 224.064
Pinema 103.849 1.076.921
Teklif 19 Haziran 2009
UIP 120.969 1.117.590
Milk 8 Mayıs 2009
Medyavizyon 11.870 118.236
Sahtekarlar 20 Mart 2009
UIP 100.527 956.007
Sahtekar 30 Ocak 2009
UIP 82.051 810.374
Anestezi 21 Mart 2008
Medyavizyon 127.482 970.781
UIP 107.363 983.749
Avukat 23 Kasım 2007
Warner Bros. 88.733 863.293
Gizli İlişkiler 18 Ağustos 2006
35 Milim 3.370 25.283
21 Gram 21 Mayıs 2004
UIP 95.399 610.845