Declan Quinn

Declan Quinn


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Baraka 7 Nisan 2017
TME Films 6.975 88.430
Sıradışı Anne 11 Eylül 2015
Warner Bros. Türkiye 12.807 197.792
Başvuru: Kabul 14 Haziran 2013
UIP Türkiye 3.475 42.177
Zoraki Radikal 24 Mayıs 2013
Duka Film 2.524 28.247
Zafer ve Gurur 30 Ocak 2009
Warner Bros. Türkiye 33.354 327.954
Gurur Dünyası 8 Aralık 2006
Özen Film 10.935 98.548
Yeni Bir Ülkede 6 Şubat 2004
Özen Film 8.998 60.812
Kabus (2004) 2 Ocak 2004
UIP Türkiye 88.617 561.582
11/09/08 5 Eylül 2003
Bir Film 17.692 91.898
Muson Düğünü 8 Şubat 2002
Chantier - -
28 Gün 21 Temmuz 2000
Warner Bros. Türkiye 155.303 328.859
Bir Gecelik Aşk 5 Haziran 1998
Umut Sanat 40.961 35.344