Dean Semler

Dean Semler


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Son Cadı Avcısı 23 Ekim 2015
TME Films 411.018 4.698.569
Malefiz 30 Mayıs 2014
UIP 427.244 4.750.009
Kan ve Aşk 25 Mayıs 2012
Pinema 25.298 240.742
Şampiyon 11 Şubat 2011
UIP 4.591 60.408
Çılgın Bir Gece 21 Mayıs 2010
Tiglon 78.342 725.621
2012 13 Kasım 2009
Warner Bros. 1.497.017 13.268.138
Kanun Benim 10 Nisan 2009
Tiglon 4.912 43.781
Akıllı Ol 29 Ağustos 2008
Warner Bros. 110.187 951.447
Damadı Öpebilirsin 7 Eylül 2007
UIP 125.306 1.047.320
Click 22 Eylül 2006
Warner Bros. 225.668 1.821.158
Görünmez Savaşçı 23 Eylül 2005
Warner Bros. 48.654 335.046
Aman Tanrım! 5 Eylül 2003
UIP 622.836 3.476.248
Yeni Nesil Ajan 13 Eylül 2002
Warner Bros. 297.959 1.127.558
Sonsuz Aşk (2002) 12 Temmuz 2002
UIP 163.074 633.430
Bir Zamanlar Askerdik 10 Mayıs 2002
Warner Bros. 205.937 717.386
D-Tox 5 Nisan 2002
UIP 86.998 325.724
Çatlak Profesör 2 27 Ekim 2000
UIP 168.411 390.556
Kemik Koleksiyoncusu 18 Şubat 2000
Warner Bros. 207.963 369.538
Ateş Fırtınası 24 Temmuz 1998
Özen Film 14.296 10.236
K9 6 Temmuz 1990
UIP - -