David Zucker

David Zucker

Doğum Bilgisi

16 Kasım 1947

Yaş

72


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Korkunç Bir Film 5 12 Nisan 2013
Pinema 158.010 1.628.199
Korkunç Bir Film 4 4 Ağustos 2006
UIP Türkiye 176.521 1.194.886
Korkunç Bir Film 3 20 Şubat 2004
A&P Filmcilik 44.353 305.422
UIP Türkiye - -
Çok Gizli 21 Mayıs 1993
UIP Türkiye - -
Uçak 30 Ekim 1992
UIP Türkiye - -
Çıplak Silah 2.5 23 Ağustos 1991
UIP Türkiye - -
Çıplak Silah 15 Haziran 1990
UIP Türkiye - -