David Wenham

David Wenham

Doğum Tarihi

21 Eylül 1965

Yaş

56


Gelecek Filmler

Elvis Biyografi, Dram, Müzik

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

24 Haziran 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
26.05.2017 ₺19.814.542 1.529.857
03.02.2017 ₺793.699 49.372
07.03.2014 ₺10.206.484 865.412
10.07.2009 ₺1.218.237 132.326
26.12.2008 ₺1.791.897 182.081
16.03.2007 ₺6.384.398 807.443
07.05.2004 ₺2.060.954 357.876
19.12.2003 ₺7.489.418 1.252.640
04.07.2003 - -
20.12.2002 ₺6.520.784 1.459.205
09.11.2001 ₺736.595 195.347
09.07.1999 ₺27.030 21.876
16.10.1998 ₺53.734 51.831