David Tattersall

David Tattersall


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
08.12.2017 ₺98.260 7.439
24.07.2015 ₺556.174 44.064
29.05.2015 ₺424.638 38.647
04.07.2014 ₺309.937 28.412
18.10.2013 ₺276.728 21.522
09.03.2012 ₺1.833.695 162.056
02.12.2011 ₺495.830 47.001
29.12.2010 ₺1.412.207 133.881
12.12.2008 ₺2.512.938 279.285
20.06.2008 ₺280.672 34.671
14.09.2007 ₺506.066 55.220
27.04.2007 ₺1.340.848 163.430
05.05.2006 ₺97.429 13.684
03.06.2005 ₺285.737 45.135
20.05.2005 ₺2.240.319 329.435
29.08.2003 ₺1.061.211 195.906
17.01.2003 ₺2.059.814 429.950
16.05.2002 ₺1.276.892 324.485
03.05.2002 ₺255.231 65.552
26.01.2001 ₺1.819.574 813.027
17.03.2000 ₺1.193.376 625.227
01.10.1999 ₺1.467.193 538.013
01.01.1999 ₺149.870 144.985
05.09.1997 - -