David Tattersall

David Tattersall


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
08.12.2017 98.260 TL 7.439
24.07.2015 556.174 TL 44.064
29.05.2015 424.638 TL 38.647
04.07.2014 309.937 TL 28.412
18.10.2013 276.728 TL 21.522
09.03.2012 1.833.695 TL 162.056
02.12.2011 495.830 TL 47.001
29.12.2010 1.412.207 TL 133.881
12.12.2008 2.512.938 TL 279.285
20.06.2008 280.672 TL 34.671
14.09.2007 506.066 TL 55.220
27.04.2007 1.340.848 TL 163.430
05.05.2006 97.429 TL 13.684
03.06.2005 285.737 TL 45.135
20.05.2005 2.240.319 TL 329.435
29.08.2003 1.061.211 TL 195.906
17.01.2003 2.059.814 TL 429.950
16.05.2002 1.276.892 TL 324.485
03.05.2002 255.231 TL 65.552
26.01.2001 1.819.574 TL 813.027
17.03.2000 1.193.376 TL 625.227
01.10.1999 1.467.193 TL 538.013
01.01.1999 149.870 TL 144.985
05.09.1997 - -