David S. Goyer

David S. Goyer

Doğum Tarihi

22 Aralık 1965

Yaş

57


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.03.2016 ₺19.433.719 1.462.002
14.06.2013 ₺3.657.857 314.007
27.07.2012 ₺8.429.943 799.586
17.02.2012 ₺3.146.989 303.023
09.01.2009 ₺1.260.782 143.588
25.07.2008 ₺3.752.996 446.708
07.03.2008 ₺565.353 70.581
17.06.2005 ₺1.445.018 214.624
24.12.2004 ₺1.242.654 195.675
23.08.2002 - -
12.02.1999 ₺259.895 247.424
16.10.1998 ₺53.734 51.831
02.11.1990 - -

Diğer Filmleri

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.