David S. Goyer

David S. Goyer

Doğum Bilgisi

22 Aralık 1965

Yaş

54


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. Türkiye 1.462.002 19.433.719
Man of Steel 14 Haziran 2013
Warner Bros. Türkiye 314.007 3.657.857
Warner Bros. Türkiye 799.586 8.429.943
Pinema 303.023 3.146.989
Doğmamış (2009) 9 Ocak 2009
UIP Türkiye 143.588 1.260.782
Kara Şövalye 25 Temmuz 2008
Warner Bros. Türkiye 446.708 3.752.996
Jumper 7 Mart 2008
Özen Film 70.581 565.353
Batman Başlıyor 17 Haziran 2005
Warner Bros. Türkiye 214.624 1.445.018
Blade: Trinity 24 Aralık 2004
Warner Bros. Türkiye 195.675 1.242.654
Blade 2 23 Ağustos 2002
New Films - -
Bıçağın İki Yüzü 12 Şubat 1999
Warner Bros. Türkiye 247.424 259.895
Gizemli Şehir 16 Ekim 1998
Warner Bros. Türkiye 51.831 53.734