David Newman

David Newman

Doğum Bilgisi

11 Mart 1954

Yaş

66


Gelecek Filmler

West Side Story Dram, Müzikal, Suç

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

10 Aralık 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kedi (2004) 23 Nisan 2004
UIP Türkiye 65.341 409.331
Çatı Katı (2004) 19 Mart 2004
UIP Türkiye 30.639 214.156
Buz Devri 31 Ocak 2003
Özen Film 344.662 1.526.938
102 Dalmaçyalı 7 Eylül 2001
UIP Türkiye 86.531 271.996
Dr. Dolittle 2 31 Ağustos 2001
Özen Film 179.284 462.440
Şaşkın 2 Şubat 2001
Özen Film 150.268 327.039
Çatlak Profesör 2 27 Ekim 2000
UIP Türkiye 168.411 390.556
Çatlak Yönetmen 8 Ekim 1999
UIP Türkiye 246.981 452.223
Gerçek Öpücük 16 Temmuz 1999
Özen Film 119.874 152.618
Anastasia 30 Ocak 1998
Özen Film 199.420 119.453
Matilda 20 Haziran 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Babam Söz Verdi 17 Ocak 1997
Özen Film 227.168 68.578
Çatlak Profesör 17 Ocak 1997
UIP Türkiye - -