David Morse

David Morse

Doğum Bilgisi

11 Ekim 1953

Yaş

66


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Boynuzlar 19 Haziran 2015
CGV Mars D. 9.530 108.130
Yem 30 Ağustos 2013
Pinema 7.251 78.230
Dünya Savaşı Z 21 Haziran 2013
UIP 757.886 8.379.741
UIP 4.903 53.151
Şangay 7 Ekim 2011
Pinema 3.658 43.425
İntikam Yolu 3D 25 Mart 2011
Warner Bros. 127.317 1.419.139
Yolcular 2 Ocak 2009
Warner Bros. 64.056 601.510
Şüphe (2007) 3 Ağustos 2007
UIP 79.883 651.249
16 Blok 17 Mart 2006
Özen Film 65.742 439.018
Hayalperest 20 Ocak 2006
UIP 30.377 246.387
Gizemli Yabancı 8 Şubat 2002
Warner Bros. 157.950 611.997
Yaşam Kanıtı 2 Mart 2001
Warner Bros. 267.444 717.621
Karanlıkta Dans 1 Aralık 2000
Warner Bros. 91.128 220.962
Yeşil Yol 17 Mart 2000
Warner Bros. 625.227 1.193.376
Arabulucu 13 Kasım 1998
Warner Bros. 147.168 163.125
Mesaj 31 Ekim 1997
Warner Bros. - -
UIP - -
Dehşet Sınırı 10 Ocak 1997
Özen Film - -
Tehlikeli Bekleyiş 29 Mart 1996
Film Pop - -