David Morse

David Morse

Doğum Tarihi

11 Ekim 1953

Yaş

67


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
19.06.2015 108.130 TL 9.530
30.08.2013 78.230 TL 7.251
21.06.2013 8.379.741 TL 757.886
01.03.2013 53.151 TL 4.903
07.10.2011 43.425 TL 3.658
25.03.2011 1.419.139 TL 127.317
02.01.2009 601.510 TL 64.056
03.08.2007 651.249 TL 79.883
17.03.2006 439.018 TL 65.742
20.01.2006 246.387 TL 30.377
08.02.2002 611.997 TL 157.950
02.03.2001 717.621 TL 267.444
01.12.2000 220.962 TL 91.128
17.03.2000 1.193.376 TL 625.227
13.11.1998 163.125 TL 147.168
31.10.1997 - -
07.02.1997 - -
10.01.1997 - -
29.03.1996 - -

Diğer Filmleri