David Holmes

David Holmes

Doğum Bilgisi

14 Şubat 1969

Yaş

51


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Şanslı Logan 25 Ağustos 2017
TME Films 40.175 520.540
Hitler'e Suikast 1 Temmuz 2016
M3 Film 8.711 136.456
Diana 20 Eylül 2013
Tiglon 39.974 563.036
Çapraz Ateş 13 Nisan 2012
Pinema 35.894 368.033
Açlık 20 Mart 2009
Tiglon 9.718 63.543
Ocean's 13 8 Haziran 2007
Warner Bros. Türkiye 340.425 2.907.275
Ocean's Twelve 4 Şubat 2005
Warner Bros. Türkiye 454.382 3.080.002
Acemi Askerler 1 Ağustos 2003
Warner Bros. Türkiye 36.873 207.027
Anlatamadım mı? 10 Ocak 2003
Warner Bros. Türkiye 283.244 1.489.143
Ocean's Eleven 15 Şubat 2002
Warner Bros. Türkiye 799.407 3.027.175
Aşk ve Para 11 Aralık 1998
UIP Türkiye 74.448 89.519