David Hirschfelder

David Hirschfelder

Doğum Bilgisi

18 Kasım 1960

Yaş

59


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Pretoria'dan Kaçış 4 Eylül 2020
CGV Mars D. 8.026 153.618
Düşlerin Terzisi 6 Kasım 2015
Bir Film 27.089 438.921
Son Umut 26 Aralık 2014
CGV Mars D. 1.278.278 14.312.350
Geçmişin İzleri 20 Haziran 2014
Chantier 9.235 111.094
Sanctum 4 Şubat 2011
Medyavizyon 221.196 2.674.924
Warner Bros. Türkiye 82.254 991.208
Avustralya 26 Aralık 2008
Tiglon 182.081 1.791.897
Seksden Daha Güzel 4 Temmuz 2003
A&P Filmcilik - -
Rastlantının Böylesi 18 Aralık 1998
Warner Bros. Türkiye 156.683 186.696
Elizabeth 11 Aralık 1998
Pinema 99.803 110.277