David Buckley

David Buckley

Doğum Tarihi

7 Haziran 1976

Yaş

44


Gelecek Filmler

Önemsiz Biri Aksiyon, Gerilim

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

2 Nisan 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
23.10.2020 332.916 TL 15.491
24.01.2020 2.295.585 TL 136.075
08.03.2019 352.700 TL 18.464
29.07.2016 4.232.324 TL 352.614
20.05.2016 904.220 TL 67.737
25.01.2013 1.266.576 TL 122.101
04.01.2013 295.962 TL 30.037
27.07.2012 301.854 TL 28.942
13.07.2012 180.912 TL 18.269
24.12.2010 706.152 TL 63.570
25.06.2010 602.901 TL 63.060
09.05.2008 1.478.170 TL 183.584

Diğer Filmleri