Dariusz Wolski

Dariusz Wolski

Doğum Tarihi

1 Ocak 1956

Yaş

66


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
26.11.2021 ₺2.495.502 78.165
15.10.2021 ₺370.436 14.339
29.06.2018 ₺264.469 19.034
23.02.2018 ₺220.642 13.319
12.05.2017 ₺2.640.721 209.266
09.10.2015 ₺896.826 55.944
02.10.2015 ₺8.019.760 563.020
12.12.2014 ₺4.293.389 342.027
29.11.2013 ₺1.025.740 84.401
01.06.2012 ₺3.507.584 333.943
06.01.2012 ₺540.865 47.630
19.05.2011 ₺13.135.550 1.171.979
05.03.2010 ₺3.754.099 335.819
03.10.2008 ₺886.049 97.252
15.02.2008 ₺813.778 90.582
25.05.2007 ₺7.400.884 970.114
14.07.2006 ₺7.182.112 1.005.052
01.04.2005 ₺1.197.950 184.544
31.10.2003 ₺2.192.835 363.504
30.08.2002 ₺458.867 100.833
06.07.2001 ₺1.188.038 443.980
23.10.1998 ₺420.839 377.724
16.10.1998 ₺53.734 51.831
27.10.1995 - -
25.02.1994 - -