Dariusz Wolski

Dariusz Wolski

Doğum Tarihi

1 Ocak 1956

Yaş

65


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

15 Ekim 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
29.06.2018 264.469 TL 19.034
23.02.2018 220.642 TL 13.319
12.05.2017 2.640.721 TL 209.266
09.10.2015 896.826 TL 55.944
02.10.2015 8.019.760 TL 563.020
12.12.2014 4.293.389 TL 342.027
29.11.2013 1.025.740 TL 84.401
01.06.2012 3.507.584 TL 333.943
06.01.2012 540.865 TL 47.630
19.05.2011 13.135.550 TL 1.171.979
05.03.2010 3.754.099 TL 335.819
03.10.2008 886.049 TL 97.252
15.02.2008 813.778 TL 90.582
25.05.2007 7.400.884 TL 970.114
14.07.2006 7.182.112 TL 1.005.052
01.04.2005 1.197.950 TL 184.544
31.10.2003 2.192.835 TL 363.504
30.08.2002 458.867 TL 100.833
06.07.2001 1.188.038 TL 443.980
23.10.1998 420.839 TL 377.724
16.10.1998 53.734 TL 51.831
27.10.1995 - -
25.02.1994 - -