Darius Khondji

Darius Khondji

Doğum Bilgisi

21 Ekim 1955

Yaş

64


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kayıp Şehir Z 21 Nisan 2017
Chantier 11.092 159.354
Mantıksız Adam 9 Ekim 2015
Bir Film 22.720 346.662
Bir Zamanlar New York 17 Temmuz 2015
CGV Mars D. 3.639 57.792
Sihirli Ay Işığı 10 Ekim 2014
Pinema 25.006 408.995
Aşk (Michael Haneke) 28 Aralık 2012
M3 Film 29.453 307.417
Paris'te Gece Yarısı 30 Eylül 2011
Chantier 107.236 1.326.508
Aşkım 1 Ocak 2010
Tiglon 10.659 113.449
Ölümcül Oyunlar 30 Mayıs 2008
Bir Film 34.227 266.069
Lanetli Topraklar 11 Nisan 2008
UIP Türkiye 103.170 796.715
Benim Aşk Pastam 11 Ocak 2008
Pinema 28.406 284.442
Çevirmen 22 Nisan 2005
UIP Türkiye 208.467 1.516.371
Panik Odası 31 Mayıs 2002
Warner Bros. Türkiye 276.259 1.039.005
9. Kapı 29 Eylül 2000
Özen Film 195.262 416.892
Kumsal 24 Mart 2000
Özen Film 305.704 531.869
Alien: Diriliş 27 Mart 1998
Özen Film 156.644 107.835
Evita 14 Şubat 1997
Özen Film 208.253 69.860
Şarküteri 4 Şubat 1994
Umut Sanat Başka Sinema 864 12.543