Darius Khondji

Darius Khondji

Doğum Tarihi

21 Ekim 1955

Yaş

66


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
21.04.2017 ₺159.354 11.092
09.10.2015 ₺346.662 22.720
17.07.2015 ₺57.792 3.639
10.10.2014 ₺408.995 25.006
28.12.2012 ₺307.417 29.453
30.09.2011 ₺1.326.508 107.236
01.01.2010 ₺113.449 10.659
30.05.2008 ₺266.069 34.227
11.04.2008 ₺796.715 103.170
11.01.2008 ₺284.442 28.406
22.04.2005 ₺1.516.371 208.467
31.05.2002 ₺1.039.005 276.259
29.09.2000 ₺416.892 195.262
24.03.2000 ₺531.869 305.704
27.03.1998 ₺107.835 156.644
14.02.1997 ₺69.860 208.253
04.02.1994 ₺12.543 864