Darius Khondji

Darius Khondji

Doğum Tarihi

21 Ekim 1955

Yaş

65


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
21.04.2017 159.354 TL 11.092
09.10.2015 346.662 TL 22.720
17.07.2015 57.792 TL 3.639
10.10.2014 408.995 TL 25.006
28.12.2012 307.417 TL 29.453
30.09.2011 1.326.508 TL 107.236
01.01.2010 113.449 TL 10.659
30.05.2008 266.069 TL 34.227
11.04.2008 796.715 TL 103.170
11.01.2008 284.442 TL 28.406
22.04.2005 1.516.371 TL 208.467
31.05.2002 1.039.005 TL 276.259
29.09.2000 416.892 TL 195.262
24.03.2000 531.869 TL 305.704
27.03.1998 107.835 TL 156.644
14.02.1997 69.860 TL 208.253
04.02.1994 12.543 TL 864