Dario Marianelli

Dario Marianelli

Doğum Tarihi

21 Haziran 1963

Yaş

59


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.11.2020 ₺36.693 1.340
21.12.2018 ₺5.025.267 347.596
02.02.2018 ₺472.356 31.063
24.11.2017 ₺1.208.009 96.436
28.10.2016 ₺603.990 46.856
18.09.2015 ₺2.475.240 167.420
26.09.2014 ₺1.475.916 115.873
17.05.2013 ₺30.626 2.654
28.12.2012 ₺1.617.723 127.315
09.12.2011 ₺113.660 10.203
08.10.2010 ₺2.715.672 237.405
05.02.2010 ₺378.715 31.429
26.10.2007 ₺754.442 81.851
05.10.2007 ₺904.437 100.277
27.07.2007 ₺91.588 12.177
22.12.2006 ₺210.250 26.703
31.03.2006 ₺892.125 123.495
03.02.2006 ₺1.342.328 176.030
09.12.2005 ₺464.903 58.267