Dario Marianelli

Dario Marianelli

Doğum Tarihi

21 Haziran 1963

Yaş

58


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.11.2020 23.523 TL 1.001
21.12.2018 5.025.267 TL 347.596
02.02.2018 472.356 TL 31.063
24.11.2017 1.208.009 TL 96.436
28.10.2016 603.990 TL 46.856
18.09.2015 2.475.240 TL 167.420
26.09.2014 1.475.916 TL 115.873
17.05.2013 30.626 TL 2.654
28.12.2012 1.617.723 TL 127.315
09.12.2011 113.660 TL 10.203
08.10.2010 2.715.672 TL 237.405
05.02.2010 378.715 TL 31.429
26.10.2007 754.442 TL 81.851
05.10.2007 904.437 TL 100.277
27.07.2007 91.588 TL 12.177
22.12.2006 210.250 TL 26.703
31.03.2006 892.125 TL 123.495
03.02.2006 1.342.328 TL 176.030
09.12.2005 464.903 TL 58.267