Danny McBride

Danny McBride

Doğum Bilgisi

29 Aralık 1976

Yaş

43


Gelecek Filmler

Halloween Kills Gerilim, Korku

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

15 Ekim 2021

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

14 Ekim 2022

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Cadılar Bayramı 26 Ekim 2018
UIP Türkiye 91.402 1.286.718
Yaratık: Covenant 12 Mayıs 2017
TME Films 209.266 2.640.721
Buraya Kadar 18 Ekim 2013
Warner Bros. Türkiye 27.472 321.550
Git Başımdan (2010) 26 Kasım 2010
Warner Bros. Türkiye 105.388 1.211.516
Aklı Havada 15 Ocak 2010
UIP Türkiye 54.728 620.741
Tropik Fırtına 10 Ekim 2008
UIP Türkiye 39.125 375.216
Şıpsevdi 9 Kasım 2007
UIP Türkiye 114.043 1.061.340
Çok Fena 9 Kasım 2007
Warner Bros. Türkiye 55.327 478.306
Karanlıklar Ülkesi 30 Ocak 2004
Özen Film 131.777 781.277