Danny McBride

Danny McBride

Doğum Bilgisi

29 Aralık 1976

Yaş

43


Gelecek Filmler

Halloween Kills Gerilim, Korku

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

16 Ekim 2020

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

15 Ekim 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Cadılar Bayramı 26 Ekim 2018
UIP 91.402 1.286.718
Yaratık: Covenant 12 Mayıs 2017
TME Films 209.266 2.640.721
Buraya Kadar 18 Ekim 2013
Warner Bros. 27.472 321.550
Git Başımdan (2010) 26 Kasım 2010
Warner Bros. 105.388 1.211.516
Aklı Havada 15 Ocak 2010
UIP 54.728 620.741
Tropik Fırtına 10 Ekim 2008
UIP 39.125 375.216
Şıpsevdi 9 Kasım 2007
UIP 114.043 1.061.340
Çok Fena 9 Kasım 2007
Warner Bros. 55.327 478.306
Karanlıklar Ülkesi 30 Ocak 2004
Özen Film 131.777 781.277