Danny Glover

Danny Glover

Doğum Tarihi

22 Temmuz 1946

Yaş

74


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.12.2019 6.164.298 TL 308.114
05.04.2019 94.774 TL 6.393
05.11.2010 31.645.541 TL 3.474.495
13.11.2009 13.268.138 TL 1.497.017
05.06.2009 158.587 TL 20.467
11.05.2007 457.684 TL 54.367
23.02.2007 335.033 TL 35.936
04.11.2005 95.588 TL 15.901
29.10.2004 522.731 TL 86.057
22.03.2002 262.180 TL 54.313
15.10.1999 44.914 TL 29.617
14.08.1998 412.588 TL 470.799
13.03.1998 36.432 TL 47.026
24.11.1995 - -
19.08.1994 - -
25.09.1992 - -
15.05.1992 - -
17.04.1992 - -
05.07.1991 - -
24.11.1989 - -
29.09.1989 - -