Danny Glover

Danny Glover

Doğum Tarihi

22 Temmuz 1946

Yaş

75


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.12.2019 ₺6.164.298 308.114
05.04.2019 ₺94.774 6.393
05.11.2010 ₺31.645.541 3.474.495
13.11.2009 ₺13.268.138 1.497.017
05.06.2009 ₺158.587 20.467
11.05.2007 ₺457.684 54.367
23.02.2007 ₺335.033 35.936
04.11.2005 ₺95.588 15.901
29.10.2004 ₺522.731 86.057
22.03.2002 ₺262.180 54.313
15.10.1999 ₺44.914 29.617
14.08.1998 ₺412.588 470.799
13.03.1998 ₺36.432 47.026
24.11.1995 - -
19.08.1994 - -
25.09.1992 - -
15.05.1992 - -
17.04.1992 - -
05.07.1991 - -
24.11.1989 - -
29.09.1989 - -