Danny Elfman

Danny Elfman


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Dolittle 17 Ocak 2020
UIP 293.337 5.334.224
Warner Bros. 152.980 2.736.049
Dumbo 5 Nisan 2019
UIP 151.165 2.431.505
Grinç 23 Kasım 2018
UIP 372.923 5.124.122
UIP 426.029 5.866.983
Warner Bros. 730.815 10.715.292
The Circle 28 Nisan 2017
Pinema 50.538 740.258
Karanlığın Elli Tonu 10 Şubat 2017
UIP 506.777 6.505.938
Trendeki Kız 7 Ekim 2016
Pinema 97.483 1.286.553
Kabustan Gelen 5 Ağustos 2016
TME Films 27.483 282.708
UIP 192.815 2.383.115
Warner Bros. 18.828 266.829
UIP 1.284.848 15.618.775
Büyük Gözler 6 Mart 2015
CGV Mars D. 10.823 164.739
Grinin Elli Tonu 13 Şubat 2015
UIP 875.585 10.462.201
Tiglon 167.470 1.788.823
Düzenbaz 17 Ocak 2014
Chantier 126.738 1.840.705
Hitchcock 29 Mart 2013
Tiglon 14.548 160.362
UIP 183.351 2.170.505
Umut Işığım 4 Ocak 2013
UIP 121.435 1.521.382
Karanlık Gölgeler 15 Haziran 2012
Warner Bros. 163.456 1.713.004
Siyah Giyen Adamlar 3 25 Mayıs 2012
Warner Bros. 157.197 1.909.763
Çelik Yumruklar 7 Ekim 2011
UIP 122.736 1.141.755
Kaçış Planı (2011) 25 Şubat 2011
Tiglon 60.286 622.180
UIP 335.819 3.754.099
Kurt Adam 19 Şubat 2010
UIP 115.808 1.170.169
Terminatör: Kurtuluş 5 Haziran 2009
Warner Bros. 276.007 2.358.248
Milk 8 Mayıs 2009
Medyavizyon 11.870 118.236
Hellboy II: Altın Ordu 26 Eylül 2008
UIP 93.586 816.079
Wanted 27 Haziran 2008
UIP 300.082 2.423.364
Hulk 22 Ağustos 2003
UIP 148.170 770.226
Kızıl Ejder 15 Kasım 2002
UIP 396.485 1.892.263
Siyah Giyen Adamlar 2 26 Temmuz 2002
Warner Bros. 214.947 832.136
Maymunlar Cehennemi 19 Ekim 2001
Özen Film 316.320 965.953
Yaşam Kanıtı 2 Mart 2001
Warner Bros. 267.444 717.621
Aile Babası 9 Şubat 2001
A&P Filmcilik 94.722 255.620
Hayalet Süvari 14 Nisan 2000
UIP 174.091 322.219
Buradan Çok Uzakta 7 Nisan 2000
Özen Film 41.247 83.636
İçgüdü 12 Kasım 1999
UIP 147.107 253.630
Dava 3 Eylül 1999
UIP 63.821 116.891
Can Dostum 1 Mayıs 1998
Warner Bros. 306.962 235.546
Dalgın Profesör 3 Nisan 1998
UIP 205.049 144.733
Warner Bros. - -
Sevimli Hayalet 18 Temmuz 1997
UIP - -
Çılgın Marslılar 11 Nisan 1997
Warner Bros. - -
Dehşet Sınırı 10 Ocak 1997
Özen Film - -
Görevimiz Tehlike 20 Eylül 1996
UIP 419.549 1.099.829
Batman Dönüyor 23 Ekim 1992
Warner Bros. - -
Geceyarısı Av 16 Mart 1990
UIP - -
Batman 13 Ekim 1989
Warner Bros. - -