Danny Cohen

Danny Cohen


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yokuş Aşağı 6 Mart 2020
TME Films 1.660 39.254
Son Portre 18 Ağustos 2017
Başka Sinema 4.270 61.208
Florence 23 Aralık 2016
Bir Film 20.478 327.897
Gizli Dünya 19 Şubat 2016
PinemArt 23.825 397.867
Danimarkalı Kız 12 Şubat 2016
UIP Türkiye 29.811 504.816
Son Efsane 25 Aralık 2015
M3 Film 3.080 29.613
Sefiller 1 Mart 2013
UIP Türkiye 86.441 1.059.821
UIP Türkiye 43.529 522.347
Zoraki Kral 18 Şubat 2011
UIP Türkiye 154.705 1.913.085