Daniel Pemberton

Doğum Tarihi

3 Kasım 1977

Yaş

46


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.12.2023 ₺1.319.410 7.838
02.06.2023 ₺52.365.612 565.616
07.10.2022 ₺3.067.218 46.503
29.04.2022 ₺6.259.451 183.709
07.02.2020 ₺6.116.083 319.721
28.06.2019 ₺467.088 24.527
14.12.2018 ₺2.691.407 177.565
23.02.2018 ₺220.642 13.319
03.02.2017 ₺20.988 1.247
09.12.2016 ₺41.625 3.166
11.12.2015 ₺444.435 29.758
28.08.2015 ₺1.763.941 140.653
25.07.2014 ₺286.440 32.214
29.11.2013 ₺1.025.740 84.401
20.04.2012 ₺392.544 46.624
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.