Cuba Gooding Jr.

Cuba Gooding Jr.


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.02.2015 ₺149.289 11.698
30.05.2014 ₺67.379 4.513
11.10.2013 ₺417.339 38.236
11.10.2013 ₺794.060 62.759
18.01.2008 ₺1.620.394 183.213
13.04.2007 ₺712.563 85.645
01.08.2003 - -
02.08.2002 ₺58.347 14.128
28.12.2001 ₺179.751 48.427
23.11.2001 ₺153.309 47.281
08.06.2001 ₺1.754.324 661.075
09.03.2001 ₺231.606 93.898
12.11.1999 ₺253.630 147.107
16.04.1999 ₺96.615 88.557
20.03.1998 ₺412.861 557.313
04.04.1997 - -
26.05.1995 - -
28.10.1994 - -
15.05.1992 - -
10.08.1990 - -