Cuba Gooding Jr.

Cuba Gooding Jr.


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.02.2015 149.289 TL 11.698
30.05.2014 67.379 TL 4.513
11.10.2013 417.339 TL 38.236
11.10.2013 794.060 TL 62.759
18.01.2008 1.620.394 TL 183.213
13.04.2007 712.563 TL 85.645
01.08.2003 - -
02.08.2002 58.347 TL 14.128
28.12.2001 179.751 TL 48.427
23.11.2001 153.309 TL 47.281
08.06.2001 1.754.324 TL 661.075
09.03.2001 231.606 TL 93.898
12.11.1999 253.630 TL 147.107
16.04.1999 96.615 TL 88.557
20.03.1998 412.861 TL 557.313
04.04.1997 - -
26.05.1995 - -
28.10.1994 - -
15.05.1992 - -
10.08.1990 - -