Craig Armstrong

Craig Armstrong

Doğum Tarihi

29 Nisan 1959

Yaş

62


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.01.2017 809.261 TL 56.061
17.06.2016 3.246.721 TL 266.323
11.12.2015 750.015 TL 59.732
15.05.2015 74.587 TL 5.155
17.05.2013 1.573.393 TL 121.586
28.10.2011 1.414.038 TL 133.073
08.07.2011 10.899 TL 1.562
24.09.2010 660.763 TL 57.298
13.06.2008 1.583.715 TL 208.775
23.11.2007 1.099.808 TL 114.498
29.09.2006 606.756 TL 68.710
07.10.2005 352.743 TL 43.675
25.02.2005 476.537 TL 60.993
12.11.2004 143.475 TL 19.058
23.01.2004 1.844.800 TL 270.024
01.08.2003 248.143 TL 44.720
30.05.2003 - -
30.11.2001 301.918 TL 106.198
09.11.2001 736.595 TL 195.347
18.02.2000 369.538 TL 207.963