Craig Armstrong

Craig Armstrong

Doğum Tarihi

29 Nisan 1959

Yaş

63


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.01.2017 ₺809.261 56.061
17.06.2016 ₺3.246.721 266.323
11.12.2015 ₺750.015 59.732
15.05.2015 ₺74.587 5.155
17.05.2013 ₺1.573.393 121.586
28.10.2011 ₺1.414.038 133.073
08.07.2011 ₺10.899 1.562
24.09.2010 ₺660.763 57.298
13.06.2008 ₺1.583.715 208.775
23.11.2007 ₺1.099.808 114.498
29.09.2006 ₺606.756 68.710
07.10.2005 ₺352.743 43.675
25.02.2005 ₺476.537 60.993
12.11.2004 ₺143.475 19.058
23.01.2004 ₺1.844.800 270.024
01.08.2003 ₺248.143 44.720
30.05.2003 - -
30.11.2001 ₺301.918 106.198
09.11.2001 ₺736.595 195.347
18.02.2000 ₺369.538 207.963