Craig Armstrong

Craig Armstrong

Doğum Bilgisi

29 Nisan 1959

Yaş

61


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Snowden 6 Ocak 2017
Bir Film 56.061 809.261
Senden Önce Ben 17 Haziran 2016
Warner Bros. Türkiye 266.323 3.246.721
Victor Frankenstein 11 Aralık 2015
TME Films 59.732 750.015
TME Films 5.155 74.587
Muhteşem Gatsby 17 Mayıs 2013
Warner Bros. Türkiye 121.586 1.573.393
Zamana Karşı 28 Ekim 2011
Tiglon 133.073 1.414.038
Serseriler 8 Temmuz 2011
Tiglon 1.562 10.899
Borsa: Para Asla Uyumaz 24 Eylül 2010
Tiglon 57.298 660.763
The Incredible Hulk 13 Haziran 2008
UIP Türkiye 208.775 1.583.715
Elizabeth: Altın Çağ 23 Kasım 2007
UIP Türkiye 114.498 1.099.808
Dünya Ticaret Merkezi 29 Eylül 2006
UIP Türkiye 68.710 606.756
Aşkla Randevu 7 Ekim 2005
Warner Bros. Türkiye 43.675 352.743
Ray 25 Şubat 2005
UIP Türkiye 60.993 476.537
Tehdit 12 Kasım 2004
Özen Film 19.058 143.475
Aşk Her Yerde 23 Ocak 2004
UIP Türkiye 270.024 1.844.800
Günahkar Rahibeler 1 Ağustos 2003
Özen Film 44.720 248.143
Sessiz Amerikalı 30 Mayıs 2003
New Films - -
Ejder in Öpücüğü 30 Kasım 2001
New Films 106.198 301.918
Kırmızı Değirmen 9 Kasım 2001
Özen Film 195.347 736.595
Kemik Koleksiyoncusu 18 Şubat 2000
Warner Bros. Türkiye 207.963 369.538