Corey Stoll

Corey Stoll


Gelecek Filmler

West Side Story Dram, Müzikal, Suç

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

18 Aralık 2020

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

12 Mart 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ay'da İlk İnsan 19 Ekim 2018
UIP Türkiye 119.356 1.837.006
Altın 3 Şubat 2017
TME Films 1.247 20.988
Cafe Society 12 Ağustos 2016
Bir Film 55.290 792.619
Kara Düzen 16 Ekim 2015
Warner Bros. Türkiye 46.199 682.212
Ant-Man 17 Temmuz 2015
UIP Türkiye 427.204 5.118.752
Karanlık Yerler 26 Haziran 2015
CGV Mars D. 24.631 279.276
İyi Bir Yalan 29 Mayıs 2015
TME Films 4.053 53.215
Non-Stop 21 Mart 2014
M3 Film 122.071 1.437.742
Bourne'un Mirası 31 Ağustos 2012
UIP Türkiye 127.817 1.362.065
Paris'te Gece Yarısı 30 Eylül 2011
Chantier 107.236 1.326.508
Ajan Salt 6 Ağustos 2010
Warner Bros. Türkiye 252.612 2.368.052
23 Numara 2 Mart 2007
Warner Bros. Türkiye 253.761 2.009.876
Şanslı Slevin 21 Nisan 2006
Warner Bros. Türkiye 99.869 774.452