Clive Owen

Clive Owen

Doğum Tarihi

3 Ekim 1964

Yaş

57


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.10.2019 ₺90.807 3.864
11.10.2019 ₺2.016.616 104.855
27.07.2017 ₺2.497.073 191.779
30.05.2014 ₺90.592 7.586
05.10.2012 ₺38.533 3.792
23.09.2011 ₺1.020.281 95.430
20.03.2009 ₺956.007 100.527
23.11.2007 ₺1.099.808 114.498
12.10.2007 ₺453.722 52.052
01.12.2006 ₺577.402 66.129
26.05.2006 ₺374.506 49.404
28.04.2006 ₺1.010.043 125.085
15.07.2005 ₺1.008.643 142.810
04.03.2005 ₺1.315.576 178.465
29.10.2004 ₺2.353.062 360.308
20.09.2002 ₺634.905 139.963
27.06.1997 - -
09.04.1993 - -