Clint Mansell

Clint Mansell

Doğum Bilgisi

7 Ocak 1963

Yaş

57


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Loving Vincent 29 Aralık 2017
CGV Mars D. 101.931 1.453.599
Kabuktaki Hayalet 31 Mart 2017
UIP Türkiye 326.026 4.523.049
Pislik 27 Haziran 2014
M3 Film 2.002 23.549
Nuh: Büyük Tufan 3 Nisan 2014
UIP Türkiye 1.178.671 13.663.068
Lanetli Kan 26 Nisan 2013
Tiglon 40.779 394.770
Son Gece 8 Nisan 2011
Tiglon 27.538 284.550
Siyah Kuğu 25 Şubat 2011
Tiglon 197.018 2.251.571
Elveda 11 Haziran 2010
Tiglon 6.812 51.643
Aşkın Yaşı Yok 9 Nisan 2010
Pinema 56.515 559.113
Ay 26 Mart 2010
Tiglon 4.162 36.140
Son Vampir 18 Eylül 2009
Tiglon 20.674 189.014
Şampiyon 20 Mart 2009
Tiglon 15.706 132.267
Kesinlikle, Belki 18 Nisan 2008
UIP Türkiye 66.803 591.266
Kaynak 11 Mayıs 2007
Özen Film 5.551 35.258
Doom 21 Ekim 2005
UIP Türkiye 113.262 793.434
Sahara 16 Eylül 2005
Warner Bros. Türkiye 29.613 211.469
Adım Adım Cinayet 5 Temmuz 2002
Warner Bros. Türkiye 158.159 605.407
Delik 29 Haziran 2001
Özen Film 63.302 148.755
Pi 28 Nisan 2000
Özen Film 14.988 29.417