Cliff Martinez

Cliff Martinez

Doğum Bilgisi

5 Şubat 1954

Yaş

66


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Oyun Gecesi 4 Mayıs 2018
Warner Bros. 59.797 850.331
Suç Takımı 4 Mayıs 2018
Pinema 14.169 205.628
İntikam 8 Aralık 2017
Pinema 7.439 98.260
Neon Şeytan 5 Ağustos 2016
M3 Film 6.705 85.572
Vice 12 Haziran 2015
Chantier 7.303 73.437
Geçmişin Sırları 23 Ağustos 2013
Pinema 12.595 157.387
Sadece Tanrı Affeder 5 Temmuz 2013
M3 Film 11.834 117.121
Bahar Tatili 10 Mayıs 2013
Chantier 7.658 77.273
Entrika 11 Ocak 2013
Pinema 19.221 251.045
Sürücü 10 Şubat 2012
Medyavizyon 22.870 208.585
Salgın 21 Ekim 2011
Warner Bros. 100.179 1.094.365
Tiglon 33.389 422.458
Hep Seni Aradım 16 Mayıs 2008
Özen Film 28.791 209.717
Solaris [2002] 21 Şubat 2003
Özen Film 77.737 390.586
Trafik 23 Mart 2001
Warner Bros. 260.202 718.550