Cliff Martinez

Cliff Martinez

Doğum Tarihi

5 Şubat 1954

Yaş

67


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.05.2018 850.331 TL 59.797
04.05.2018 205.628 TL 14.169
08.12.2017 98.260 TL 7.439
05.08.2016 85.572 TL 6.705
12.06.2015 73.437 TL 7.303
23.08.2013 157.387 TL 12.595
05.07.2013 117.121 TL 11.834
10.05.2013 77.273 TL 7.658
11.01.2013 251.045 TL 19.221
10.02.2012 208.585 TL 22.870
21.10.2011 1.094.365 TL 100.179
01.04.2011 422.458 TL 33.389
16.05.2008 209.717 TL 28.791
21.02.2003 390.586 TL 77.737
23.03.2001 718.550 TL 260.202
01.07.1994 - -

Diğer Filmleri