Claudio Miranda

Claudio Miranda


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

2 Temmuz 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Korkusuzlar 8 Aralık 2017
TME Films 5.179 78.183
Yarının Dünyası 22 Mayıs 2015
UIP Türkiye 162.651 1.949.630
Oblivion 12 Nisan 2013
UIP Türkiye 390.380 4.190.915
Pi'nin Yaşamı 28 Aralık 2012
Tiglon 431.501 5.320.289
Tron Efsanesi 28 Ocak 2011
UIP Türkiye 243.539 2.981.369
Warner Bros. Türkiye 465.319 4.212.868
Düş Yakamızdan 9 Haziran 2006
UIP Türkiye 83.506 651.071