Christopher Young

Christopher Young

Doğum Tarihi

28 Nisan 1958

Yaş

64


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.04.2019 ₺4.076.518 245.309
29.08.2014 ₺646.217 58.912
29.03.2013 ₺355.010 36.445
06.01.2012 ₺540.865 47.630
13.05.2011 ₺889.611 94.485
30.04.2010 ₺371.097 38.345
16.10.2009 ₺493.734 56.240
29.05.2009 ₺606.045 76.184
08.08.2008 ₺47.790 5.798
20.06.2008 ₺245.453 31.236
04.05.2007 ₺5.671.787 737.889
16.02.2007 ₺2.499.125 311.683
20.10.2006 ₺1.116.404 154.508
02.12.2005 ₺1.750.260 261.216
17.12.2004 ₺2.218.790 359.763
27.02.2004 ₺435.796 67.709
04.04.2003 ₺487.911 96.919
15.03.2002 ₺215.168 47.753
14.12.2001 ₺678.658 187.246
07.09.2001 ₺1.513.846 483.683
10.08.2001 ₺567.287 209.672
11.05.2001 ₺830.717 332.681
20.04.2001 ₺255.505 106.124
24.03.2000 ₺67.950 30.908
04.06.1999 ₺490.718 373.220
28.05.1999 ₺280.060 239.735
01.01.1999 ₺108.352 83.577
24.04.1998 ₺31.476 35.025
02.01.1998 ₺72.811 108.600
12.09.1997 - -
05.01.1990 - -

Diğer Filmleri