Christopher Young

Christopher Young

Doğum Bilgisi

28 Nisan 1958

Yaş

62


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hayvan Mezarlığı 5 Nisan 2019
UIP 245.309 4.076.518
Bizi Kötüden Koru 29 Ağustos 2014
Warner Bros. 58.912 646.217
Lanet 29 Mart 2013
Pinema 36.445 355.010
Tutku Günlükleri 6 Ocak 2012
Pinema 47.630 540.865
Kutsal Savaşçı 13 Mayıs 2011
Warner Bros. 94.485 889.611
Aşk Çeşmesi 30 Nisan 2010
UIP 38.345 371.097
Kara Büyü 16 Ekim 2009
UIP 56.240 493.734
Davetsiz 29 Mayıs 2009
UIP 76.184 606.045
Uyurgezer 8 Ağustos 2008
Chantier 5.798 47.790
Öldür.com 20 Haziran 2008
UIP 31.236 245.453
Örümcek-Adam 3 4 Mayıs 2007
Warner Bros. 737.889 5.671.787
Hayalet Sürücü 16 Şubat 2007
Warner Bros. 311.683 2.499.125
Garez 2 20 Ekim 2006
Warner Bros. 154.508 1.116.404
Şeytan Çarpması 2 Aralık 2005
Warner Bros. 261.216 1.750.260
Garez 17 Aralık 2004
Warner Bros. 359.763 2.218.790
Jüri 27 Şubat 2004
Özen Film 67.709 435.796
Kor (2003) 4 Nisan 2003
UIP 96.919 487.911
Çok Özel Haber 15 Mart 2002
UIP 47.753 215.168
Haydut 14 Aralık 2001
A&P Filmcilik 187.246 678.658
Warner Bros. 483.683 1.513.846
3. Göz 10 Ağustos 2001
Özen Film 209.672 567.287
Warner Bros. 332.681 830.717
Kutsanmış Çocuk 20 Nisan 2001
Warner Bros. 106.124 255.505
A&P Filmcilik 30.908 67.950
Kurda Tuzak 4 Haziran 1999
Özen Film 373.220 490.718
Gerçek Efsaneler 28 Mayıs 1999
Warner Bros. 239.735 280.060
Tutku 1 Ocak 1999
UIP 83.577 108.352
Sel 24 Nisan 1998
Pinema 35.025 31.476
Warner Bros. 108.600 72.811
Sinek 2 5 Ocak 1990
Özen Film - -