Christopher Lloyd

Christopher Lloyd

Doğum Bilgisi

22 Ekim 1938

Yaş

81


Gelecek Filmler

Nobody Aksiyon, Gerilim

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

19 Şubat 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Son Macera 21 Nisan 2017
Warner Bros. 26.776 406.936
Gerçek Sarışın 9 Ekim 1998
Özen Film 10.963 12.020
Karışık İlişkiler 29 Kasım 1996
Film Pop - -
Addams Ailesi 2 14 Ocak 1994
UIP - -
Sevimli Dev 3 Nisan 1992
Özen Film - -
Geleceğe Dönüş 3 24 Ağustos 1990
UIP - -
Geleceğe Dönüş 2 26 Ocak 1990
UIP - -
Masum Sanık Roger Rabbit 1 Aralık 1989
Warner Bros. - -