Christopher Lennertz

Christopher Lennertz


Gelecek Filmler

Canavarlar Ligi Aksiyon, Animasyon, Komedi

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

18 Şubat 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
28.02.2020 172.267 TL 7.875
17.05.2019 383.345 TL 24.130
22.12.2017 96.723 TL 5.557
02.06.2017 833.139 TL 63.752
07.04.2017 10.143.259 TL 840.130
29.07.2016 519.557 TL 38.146
03.06.2016 183.260 TL 14.320
05.12.2014 414.957 TL 28.884
18.04.2014 119.495 TL 10.595
06.12.2013 38.504 TL 2.797
10.05.2013 143.013 TL 12.203
12.08.2011 1.236.889 TL 108.221
13.05.2011 1.184.752 TL 129.821
26.11.2010 307.192 TL 33.162
13.08.2010 1.193.934 TL 102.690
17.10.2008 356.552 TL 41.183
14.12.2007 528.620 TL 66.105
16.02.2007 1.557.035 TL 199.737
15.12.2000 290.547 TL 124.800