Christophe Beaucarne

Christophe Beaucarne


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Aşk Mektupları 9 Aralık 2016
M3 Film 3.166 41.625
Yeni Ahit 29 Nisan 2016
M3 Film 7.468 78.615
Aşkın Dili 17 Temmuz 2015
M3 Film 4.749 48.621
Kaçak Prenses 3 Temmuz 2015
Bir Film 3.520 41.285
Güzel ve Çirkin 28 Mart 2014
Bir Film 36.105 378.199
Superstar 5 Temmuz 2013
Tiglon 1.277 9.845
Günlerin Köpüğü 24 Mayıs 2013
PinemArt 8.304 102.565
Azrail'i Beklerken 15 Haziran 2012
Tiglon 6.762 53.909
Acı Tatlı Tesadüfler 16 Aralık 2011
M3 Film 1.742 15.243
Coco Chanel'den Önce 6 Kasım 2009
Chantier 22.843 274.310
Paris 24 Ekim 2008
Tiglon 6.289 58.915
Irina Palm 2 Kasım 2007
Özen Film 6.193 54.977
Mutluluğun Resmi 2 Haziran 2006
35 Milim 5.611 45.165