Christian Slater

Christian Slater

Doğum Tarihi

18 Ağustos 1969

Yaş

53


Gelecek Filmler

Freelance Aksiyon, Komedi

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

29 Eylül 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.01.2018 ₺15.393 1.394
07.06.2013 ₺81.909 8.206
09.03.2007 ₺1.069.644 117.522
04.11.2005 ₺504.184 73.443
09.08.2002 ₺394.809 107.424
28.12.2001 ₺179.751 48.427
16.03.2001 ₺18.349 6.785
16.07.1999 ₺121.831 90.907
24.04.1998 ₺31.476 35.025
14.02.1997 - -
23.02.1996 ₺19.722 116.486
03.02.1995 - -
20.01.1995 - -
13.11.1992 - -
14.08.1992 - -
21.02.1992 - -
03.01.1992 - -
13.09.1991 - -
19.07.1991 - -
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.