Christian Slater

Christian Slater

Doğum Tarihi

18 Ağustos 1969

Yaş

52


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.01.2018 ₺15.393 1.394
07.06.2013 ₺81.909 8.206
09.03.2007 ₺1.069.644 117.522
04.11.2005 ₺504.184 73.443
09.08.2002 ₺394.809 107.424
28.12.2001 ₺179.751 48.427
16.03.2001 ₺18.349 6.785
16.07.1999 ₺121.831 90.907
24.04.1998 ₺31.476 35.025
14.02.1997 - -
23.02.1996 ₺19.722 116.486
03.02.1995 - -
20.01.1995 - -
13.11.1992 - -
14.08.1992 - -
21.02.1992 - -
03.01.1992 - -
13.09.1991 - -
19.07.1991 - -