Christian Slater

Christian Slater

Doğum Tarihi

18 Ağustos 1969

Yaş

51


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.01.2018 15.393 TL 1.394
07.06.2013 81.909 TL 8.206
09.03.2007 1.069.644 TL 117.522
04.11.2005 504.184 TL 73.443
09.08.2002 394.809 TL 107.424
28.12.2001 179.751 TL 48.427
16.03.2001 18.349 TL 6.785
16.07.1999 121.831 TL 90.907
24.04.1998 31.476 TL 35.025
14.02.1997 - -
23.02.1996 19.722 TL 116.486
03.02.1995 - -
20.01.1995 - -
13.11.1992 - -
14.08.1992 - -
21.02.1992 - -
03.01.1992 - -
13.09.1991 - -
19.07.1991 - -