Chris Menges

Chris Menges

Doğum Bilgisi

15 Eylül 1940

Yaş

80


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Suçlu 15 Nisan 2016
Pinema 53.236 683.146
Tehlikeli Yol 17 Haziran 2011
Tiglon 2.350 14.362
Londra Bulvarı 15 Nisan 2011
Pinema 17.042 178.719
Okuyucu 10 Nisan 2009
Tiglon 56.050 524.822
Skandal 2 Mart 2007
Özen Film 27.629 254.155
Üç Defin 18 Ağustos 2006
Chantier 10.140 67.014
Kirli Tatlı Şeyler 19 Eylül 2003
A&P Filmcilik - -
Boksör 13 Şubat 1998
UIP Türkiye 113.737 76.457
Özgürlüğün Bedeli 28 Şubat 1997
Warner Bros. Türkiye - -