Chris Cooper

Chris Cooper

Doğum Tarihi

9 Temmuz 1951

Yaş

70


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
14.02.2020 ₺708.157 29.405
03.02.2017 ₺308.500 20.536
08.04.2016 ₺384.193 27.961
17.02.2012 ₺1.783.822 167.555
24.12.2010 ₺706.152 63.570
11.05.2007 ₺137.061 16.400
25.02.2005 ₺9.167 2.076
13.02.2004 ₺350.162 47.582
21.02.2003 ₺816.961 149.805
20.09.2002 ₺634.905 139.963
13.10.2000 ₺697.854 344.686
07.01.2000 ₺41.781 18.994
09.10.1998 ₺107.091 82.868
24.04.1998 ₺125.257 164.689
03.05.1996 - -
17.09.1993 - -