Chris Cooper

Chris Cooper


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Küçük Kadınlar 14 Şubat 2020
Warner Bros. 29.405 708.157
Gecenin Kanunu 3 Şubat 2017
Warner Bros. 20.536 308.500
Yeniden Başla 8 Nisan 2016
Bir Film 27.961 384.193
Muppets 17 Şubat 2012
UIP 167.555 1.783.822
Hırsızlar Şehri 24 Aralık 2010
Warner Bros. 63.570 706.152
İhanet 11 Mayıs 2007
UNP 16.400 137.061
Gümüş Şehir 25 Şubat 2005
Bir Film 2.076 9.167
Zafer Yolu 13 Şubat 2004
UIP 47.582 350.162
Tersyüz 21 Şubat 2003
Warner Bros. 149.805 816.961
Geçmişi Olmayan Adam 20 Eylül 2002
UIP 139.963 634.905
Özen Film 344.686 697.854
Ekim Düşü 7 Ocak 2000
UIP 18.994 41.781
UIP 82.868 107.091
Büyük Umutlar 24 Nisan 1998
Özen Film 164.689 125.257
Para Treni 3 Mayıs 1996
Warner Bros. - -
Bu Çocuğun Hayatı 17 Eylül 1993
Avşar Film - -