Charlie Sheen

Charlie Sheen

Doğum Bilgisi

3 Eylül 1965

Yaş

55


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Para Konuşur 22 Mayıs 1998
Umut Sanat 35.101 27.950
Baskı Altında 22 Ağustos 1997
Umut Sanat - -
Gölge Bunalımı 15 Ağustos 1997
Özen Film - -
Evrenin Sırrı 16 Mayıs 1997
Özen Film - -
Hız Sınırı 17 Şubat 1995
UIP Türkiye - -
Kaptı Kaçtı Sevgili 30 Aralık 1994
Özen Film - -
Üç Silahşöler 11 Mart 1994
UIP Türkiye - -
Hot Shots 2 1 Ekim 1993
Özen Film - -
Gölge 13 Ağustos 1993
Özen Film - -
Hot Shots 17 Ocak 1992
Özen Film - -
Çaylak 8 Kasım 1991
Warner Bros. Türkiye - -
Birinci Takım 30 Mart 1990
Met Film - -
Genç Silahşörler 9 Mart 1990
Erler Film - -