Cem Yıldız

Cem Yıldız


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Deliha 2 12 Ocak 2018
CGV Mars D. 2.106.154 24.589.811
Bir Baba Hindu 30 Eylül 2016
CGV Mars D. 769.260 8.350.355
Kara Bela 18 Eylül 2015
CGV Mars D. 892.643 10.132.789
Niyazi Gül Dörtnala 8 Mayıs 2015
UIP Türkiye 994.016 10.347.281
Bana Masal Anlatma 9 Ocak 2015
UIP Türkiye 1.576.979 16.883.440
Deliha 14 Kasım 2014
UIP Türkiye 1.596.119 16.808.380
Hükümet Kadın 2 8 Kasım 2013
UIP Türkiye 1.530.071 14.536.066
Hükümet Kadın 1 Şubat 2013
UIP Türkiye 1.401.665 12.999.529