Catherine Deneuve

Catherine Deneuve


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Saklı Gerçekler 17 Ocak 2020
Filmartı 5.676 71.220
Yeni Ahit 29 Nisan 2016
M3 Film 7.468 78.615
Medyavizyon 129.075 1.462.693
Kadın İsterse 20 Mayıs 2011
M3 Film 7.597 79.411
Taş Meclisi 1 Aralık 2006
35 Milim 45.626 378.747
8 Kadın 6 Aralık 2002
Chantier - -
Doğu - Batı 2 Şubat 2001
A&P Filmcilik 2.252 5.793
Karanlıkta Dans 1 Aralık 2000
Warner Bros. 91.128 220.962
Vendome Meydanı 11 Haziran 1999
Avşar Film 2.509 3.212
Saklı Hayat 22 Ağustos 1997
Warner Bros. - -
Sevdiğim Mevsim 5 Nisan 1996
Umut Sanat - -
101 Gece 17 Kasım 1995
Filma - -
Indochine 18 Eylül 1992
Standard Film - -