Carter Burwell

Carter Burwell

Doğum Tarihi

18 Kasım 1955

Yaş

65


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
23.10.2020 141.257 TL 7.390
02.02.2018 639.072 TL 42.290
03.03.2017 74.469 TL 3.569
05.02.2016 481.704 TL 30.205
29.01.2016 846.001 TL 53.788
02.10.2015 159.125 TL 10.081
22.03.2013 251.068 TL 19.568
16.11.2012 13.101.986 TL 1.417.752
18.11.2011 12.209.108 TL 1.379.487
11.03.2011 196.915 TL 17.048
25.02.2011 273.347 TL 22.741
06.08.2010 98.482 TL 10.332
16.01.2009 2.703.980 TL 329.220
28.11.2008 949.545 TL 93.918
07.03.2008 689.970 TL 78.816
15.02.2008 63.587 TL 8.093
22.06.2007 384.427 TL 44.288
24.06.2005 53.239 TL 6.878
18.03.2005 97.993 TL 12.913
11.06.2004 820.690 TL 130.713
05.12.2003 1.469.866 TL 217.057
21.02.2003 816.961 TL 149.805
18.10.2002 588.094 TL 121.964
12.07.2002 72.444 TL 15.740
14.09.2001 566.195 TL 185.431
19.01.2001 95.963 TL 38.064
12.01.2001 300.028 TL 133.911
21.04.2000 314.217 TL 177.441
24.03.2000 11.105 TL 6.524
17.12.1999 425.741 TL 219.960
09.04.1999 27.313 TL 21.542
30.10.1998 65.417 TL 70.204
26.06.1998 49.180 TL 55.137
16.01.1998 548.292 TL 938.470
17.10.1997 - -
01.08.1997 - -
14.07.1995 - -
16.06.1995 - -
18.11.1994 - -
04.11.1994 - -
22.07.1994 - -
17.06.1994 - -
17.09.1993 - -
26.02.1993 - -
06.12.1991 - -