Carter Burwell

Carter Burwell

Doğum Bilgisi

18 Kasım 1955

Yaş

64


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
TME Films 42.290 639.072
The Founder 3 Mart 2017
PinemArt 3.569 74.469
Carol 5 Şubat 2016
Bir Film 30.095 476.204
Zor Saatler 29 Ocak 2016
UIP 53.788 846.001
Efsane 2 Ekim 2015
MC Film 10.081 159.125
Yedi Psikopat 22 Mart 2013
Pinema 19.568 251.068
Tiglon 1.417.752 13.101.986
Tiglon 1.379.487 12.209.108
Tiglon 17.048 196.915
İz Peşinde 25 Şubat 2011
UIP 22.741 273.347
Ciddi Bir Adam 6 Ağustos 2010
Tiglon 10.332 98.482
Alacakaranlık 16 Ocak 2009
Tiglon 329.220 2.703.980
Aramızda Casus Var 28 Kasım 2008
Tiglon 93.918 949.545
UIP 78.816 689.970
Şeytan Duymadan Önce 15 Şubat 2008
Bir Film 8.093 63.587
Sahtekar 22 Haziran 2007
UIP 44.288 384.427
Karanlıktan Önce 24 Haziran 2005
35 Milim 6.878 53.239
Kinsey 18 Mart 2005
Umut Sanat 12.913 97.993
Kadın Avcıları 11 Haziran 2004
UIP 130.713 820.690
Dayanılmaz Zulüm 5 Aralık 2003
UIP 217.057 1.469.866
Tersyüz 21 Şubat 2003
Warner Bros. 149.805 816.961
Simone 18 Ekim 2002
Warner Bros. 121.964 588.094
Orada Olmayan Adam 12 Temmuz 2002
Medyavizyon 15.740 72.444
Şövalye 14 Eylül 2001
Warner Bros. 185.431 566.195
John Malkovich Olmak 19 Ocak 2001
A&P Filmcilik 38.064 95.963
Warner Bros. 133.911 300.028
Üç Kral 21 Nisan 2000
Warner Bros. 177.441 314.217
Özen Film 6.524 11.105
Generalin Kızı 17 Aralık 1999
UIP 219.960 425.741
Velvet Goldmine 9 Nisan 1999
Pera Film 21.542 27.313
Büyük Lebowski 30 Ekim 1998
Pinema 70.204 65.417
Bir Koca Şart mı? 26 Haziran 1998
Özen Film 55.137 49.180
Çakal 16 Ocak 1998
UIP 938.470 548.292
Komplo Teorisi 17 Ekim 1997
Warner Bros. - -
Dava 1 Ağustos 1997
UIP - -