Carla Gugino

Carla Gugino

Doğum Tarihi

29 Ağustos 1971

Yaş

49


Gelecek Filmler

Barut Kokteyli Aksiyon, Gerilim, Macera

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

20 Ağustos 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
17.03.2017 79.005 TL 5.669
29.05.2015 3.894.240 TL 337.835
30.12.2011 681.274 TL 60.533
26.08.2011 2.650.662 TL 291.249
15.04.2011 545.267 TL 56.316
20.03.2009 471.227 TL 57.641
06.03.2009 924.265 TL 102.496
09.01.2009 1.260.782 TL 143.588
26.09.2008 1.734.617 TL 174.649
18.01.2008 1.620.394 TL 183.213
06.07.2007 334.512 TL 44.636
29.12.2006 771.157 TL 95.396
06.01.2006 193.838 TL 25.488
15.07.2005 1.008.643 TL 142.810
27.12.2002 79.337 TL 17.015
29.03.2002 545.177 TL 161.850
20.04.2001 92.528 TL 35.404
20.11.1998 285.258 TL 251.755
21.03.1997 - -
17.09.1993 - -

Diğer Filmleri