Cam Gigandet

Cam Gigandet

Doğum Bilgisi

16 Ağustos 1982

Yaş

38


Gelecek Filmler

Tom Clancy's Without Remorse Aksiyon, Dram, Suç

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

26 Şubat 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Muhteşem Yedili 23 Eylül 2016
Warner Bros. 111.735 1.453.477
Yakın Tehdit 4 Ocak 2013
M3 Film 30.037 295.962
Kutsal Savaşçı 13 Mayıs 2011
Warner Bros. 94.485 889.611
The Experiment 31 Aralık 2010
Medyavizyon 10.873 100.354
Alacakaranlık 16 Ocak 2009
Tiglon 329.220 2.703.980
Doğmamış (2009) 9 Ocak 2009
UIP 143.588 1.260.782