Caleb Deschanel

Caleb Deschanel

Doğum Tarihi

21 Eylül 1944

Yaş

77


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
19.07.2019 ₺14.362.039 768.340
08.02.2019 ₺190.242 13.410
05.05.2017 ₺413.824 32.832
28.02.2014 ₺800.491 64.920
21.12.2012 ₺2.449.478 229.537
09.11.2012 ₺51.237 3.949
17.08.2012 ₺2.526.962 245.834
30.09.2011 ₺717.490 73.773
14.08.2009 ₺704.049 78.867
14.03.2008 ₺724.824 90.763
14.04.2006 ₺323.623 40.502
24.12.2004 ₺2.475.907 353.350
09.04.2004 ₺3.388.974 610.041
09.01.2004 ₺507.732 78.311
12.09.2003 ₺350.401 70.235
18.08.2000 ₺1.005.411 469.125
25.02.2000 ₺485.028 257.547
23.04.1999 ₺466.221 380.731
13.11.1998 ₺138.399 121.470
04.11.1994 - -

Diğer Filmleri