Caleb Deschanel

Caleb Deschanel

Doğum Tarihi

21 Eylül 1944

Yaş

76


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
19.07.2019 14.362.039 TL 768.340
08.02.2019 190.242 TL 13.410
05.05.2017 413.824 TL 32.832
28.02.2014 800.491 TL 64.920
21.12.2012 2.449.478 TL 229.537
09.11.2012 51.237 TL 3.949
17.08.2012 2.526.962 TL 245.834
30.09.2011 717.490 TL 73.773
14.08.2009 704.049 TL 78.867
14.03.2008 724.824 TL 90.763
14.04.2006 323.623 TL 40.502
24.12.2004 2.475.907 TL 353.350
09.04.2004 3.388.974 TL 610.041
09.01.2004 507.732 TL 78.311
12.09.2003 350.401 TL 70.235
18.08.2000 1.005.411 TL 469.125
25.02.2000 485.028 TL 257.547
23.04.1999 466.221 TL 380.731
13.11.1998 138.399 TL 121.470
04.11.1994 - -

Diğer Filmleri