Caleb Deschanel

Caleb Deschanel

Doğum Bilgisi

21 Eylül 1944

Yaş

75


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Aslan Kral 19 Temmuz 2019
UIP 768.340 14.362.039
Başka Sinema 13.410 190.242
Saplantı 5 Mayıs 2017
Warner Bros. 32.832 413.824
Kış Masalı 28 Şubat 2014
Warner Bros. 64.920 800.491
Jack Reacher 21 Aralık 2012
UIP 229.537 2.449.478
Katil Joe 9 Kasım 2012
PinemArt 3.949 51.237
Tiglon 245.834 2.526.962
Korku Evi 30 Eylül 2011
Pinema 73.773 717.490
Kız Kardeşimin Hikayesi 14 Ağustos 2009
Warner Bros. 78.867 704.049
UIP 90.763 724.824
Aşka Sor 14 Nisan 2006
Warner Bros. 40.502 323.623
Büyük Hazine 24 Aralık 2004
UIP 353.350 2.475.907
Özen Film 610.041 3.388.974
Zaman Ötesi 9 Ocak 2004
Warner Bros. 78.311 507.732
Başkaldırış 12 Eylül 2003
Özen Film 70.235 350.401
Vatansever 18 Ağustos 2000
Warner Bros. 469.125 1.005.411
Genç Kız ve Kral 25 Şubat 2000
Özen Film 257.547 485.028
Aşk Mektubu 23 Nisan 1999
Warner Bros. 380.731 466.221
Umut Dalgaları 13 Kasım 1998
Özen Film 121.470 138.399