Bruce Greenwood

Bruce Greenwood

Doğum Tarihi

12 Ağustos 1956

Yaş

64


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.11.2015 63.402 TL 3.968
23.10.2015 217.290 TL 16.084
02.01.2015 74.500 TL 5.274
14.02.2014 301.905 TL 24.623
07.06.2013 1.554.190 TL 124.250
07.06.2013 65.873 TL 5.436
07.12.2012 1.330.846 TL 116.640
17.06.2011 1.956.708 TL 218.938
08.05.2009 804.608 TL 83.961
03.04.2009 222.148 TL 25.726
16.05.2008 31.318 TL 3.693
04.01.2008 2.789.547 TL 337.251
05.01.2007 2.957.559 TL 345.479
12.05.2006 40.123 TL 5.082
21.04.2006 296.037 TL 38.457
24.03.2006 172.218 TL 19.641
08.10.2004 1.004.365 TL 151.058
26.09.2003 358.419 TL 58.076
23.05.2003 213.330 TL 43.430
04.04.2003 487.911 TL 96.919
20.04.2001 98.922 TL 38.131
13.10.2000 35.349 TL 35.604
22.09.2000 33.032 TL 15.106
28.07.2000 41.467 TL 20.587
31.03.2000 309.079 TL 141.058
28.08.1998 17.385 TL 18.477
26.09.1997 - -
18.08.1995 - -
04.06.1993 - -
18.01.1991 - -