Bruce Greenwood

Bruce Greenwood

Doğum Tarihi

12 Ağustos 1956

Yaş

65


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.11.2015 ₺63.402 3.968
23.10.2015 ₺217.290 16.084
02.01.2015 ₺74.500 5.274
14.02.2014 ₺301.905 24.623
07.06.2013 ₺1.554.190 124.250
07.06.2013 ₺65.873 5.436
07.12.2012 ₺1.330.846 116.640
17.06.2011 ₺1.956.708 218.938
08.05.2009 ₺804.608 83.961
03.04.2009 ₺222.148 25.726
16.05.2008 ₺31.318 3.693
04.01.2008 ₺2.789.547 337.251
05.01.2007 ₺2.957.559 345.479
12.05.2006 ₺40.123 5.082
21.04.2006 ₺296.037 38.457
24.03.2006 ₺172.218 19.641
08.10.2004 ₺1.004.365 151.058
26.09.2003 ₺358.419 58.076
23.05.2003 ₺213.330 43.430
04.04.2003 ₺487.911 96.919
20.04.2001 ₺98.922 38.131
13.10.2000 ₺35.349 35.604
22.09.2000 ₺33.032 15.106
28.07.2000 ₺41.467 20.587
31.03.2000 ₺309.079 141.058
28.08.1998 ₺17.385 18.477
26.09.1997 - -
18.08.1995 - -
04.06.1993 - -
18.01.1991 - -

Diğer Filmleri