Bridget Fonda

Bridget Fonda


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ejder in Öpücüğü 30 Kasım 2001
New Films 106.198 301.918
Milo nun Doğumu 22 Haziran 2001
Özen Film 8.596 23.293
Jackie Brown 22 Mayıs 1998
Warner Bros. Türkiye 79.011 63.984
City Hall 10 Mayıs 1996
Özen Film - -
Camilla 27 Ekim 1995
Avşar Film - -
Küçük Buddha 17 Mart 1995
Film Pop - -
Pinema - -
Size de Çıkabilir 4 Kasım 1994
Warner Bros. Türkiye - -
Suikastçi 29 Ekim 1993
Warner Bros. Türkiye - -
Bekarlar 2 Temmuz 1993
Warner Bros. Türkiye - -
Warner Bros. Türkiye - -
Hollywood Doktoru 6 Aralık 1991
Warner Bros. Türkiye - -
Flört 22 Şubat 1991
Yeni Tual - -
Skandal 23 Şubat 1990
UIP Türkiye - -