Brian Tyler

Brian Tyler

Doğum Tarihi

8 Mayıs 1978

Yaş

44


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
14.01.2022 ₺5.317.231 193.760
02.07.2021 ₺22.181.752 959.767
29.11.2019 ₺2.211.783 109.432
11.10.2019 ₺118.576 6.050
20.09.2019 ₺937.918 54.244
31.01.2019 ₺1.770.929 117.021
09.06.2017 ₺10.179.938 793.593
13.04.2017 ₺31.761.048 2.656.286
24.03.2017 ₺580.110 47.431
27.01.2017 ₺6.730.430 501.575
23.06.2016 ₺3.214.594 282.068
10.06.2016 ₺8.744.056 747.288
15.04.2016 ₺683.146 53.236
06.11.2015 ₺63.402 3.968
01.05.2015 ₺15.618.775 1.284.848
03.04.2015 ₺32.132.000 2.961.089
05.09.2014 ₺3.817.751 329.904
22.08.2014 ₺1.112.172 101.925
15.08.2014 ₺6.985.717 694.845
31.05.2013 ₺1.898.078 185.038
03.05.2013 ₺8.208.682 716.817
17.08.2012 ₺5.497.954 586.850
09.09.2011 ₺4.017.226 390.877
29.04.2011 ₺6.037.189 665.624
18.03.2011 ₺1.137.795 113.358
13.08.2010 ₺2.175.089 235.795
01.01.2010 ₺477.649 47.587
28.08.2009 ₺3.025.375 263.174
03.04.2009 ₺3.172.155 379.827
31.10.2008 ₺457.245 49.875
03.10.2008 ₺886.049 97.252
01.02.2008 ₺512.938 62.761
31.08.2007 ₺1.271.527 157.430
01.06.2007 ₺291.795 40.545
28.07.2006 ₺1.606.101 231.604
27.05.2005 ₺83.346 11.698
11.03.2005 ₺2.440.026 371.281
29.10.2004 ₺533.837 87.341
09.01.2004 ₺507.732 78.311
12.09.2003 ₺350.401 70.235